MRFIX - Baiki fon dan laptop

TUKAR BATERI MACBOOK AIR A1462 – AREA BANGI

Customer mengadu mengenai macbok air A1462 miliknya tidak boleh on sekiranya tidak di pasang cas. Cabut sahaja cas terus mati. Customer tersebut bawa kepada kami dan technician kami melakukan pertukaran bateri macbook air di hadapan customer tersebut. Pertukaran bateri macbook air hanya mengambil masa kurang dari 30 minit sahaja. Masalah yang di hadapi oleh customer […]

TUKAR GLASS IPHONE

MASIH BOLEH TOUCH LCD ANDA?? ADAKAH ANDA RISAU ANDA AKAN TERLUKA PADA TANGAN ANDA?? JANGAN RISAU KAMI BOLEH SELESAIKAN MASALAH ANDA. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd) No.50,Jalan 7/7A, […]

ADA MASALAH BATERI LAPTOP??

BATERI DRAIN CEPAT??? BATERI DAN TAK SEPERTI DULU?? DULU LAGI LAMA?? CAS LAMBAT ?? JANGAN RISAU MASALAH ITU DAPA DISELESAIKAN OLEH TEAM KAMI. ANDA MEMPUNYAI MASALAH LAPTOP?? SILA HUBUNGI KAMI Mrfix bangi – Smartphone & Macbook Repair SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd) No.50,Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 […]

TUKAR BODY IPHONE 6+

Bosan dengan body iphone lama anda, Body ada kesan lekuk-lekuk. Jangan risau di sini kami menyediakan pertukaran  body iphone dengan harga berpatutan. Customer kami telah menghantar iphone 6+ akibat jatuh. Dah berlaku kerosakan pada body iphone customer tersebut. Dia hantar kepada kami terus selesai masalah customer tu. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom […]

LAPTOP LENOVO UPGRADE HDD TO SSD

Aduh!! laptop saya lembabla pada masa yang sama saya nak storage yang banyak. Customer itu hantar kepada kami. kami cadangkan dia naik ke SSD dan jadikan Hard disk lama sebagai storage kedua dalam laptop. Bak kata pepatah sambil menyelam minum air. Lepas tukar terus laju nak hidup kan laptop masuk ke window baru kelip mata […]

FORMAT LAPTOP MURAH

Anda mempunyai masalah laptop yang dipenuhi virus?? Anda sering di ejek kawan akibat anda menggunakan window lama?? Nak format tapi takut mahal, jangan risau team kami akan selesaikan masalah anda. Bawak kepada kami, kami akan bagi window yang anda inginkan dan serta membuang segala virus yang terkandung di dalam laptop anda. Seperti satu customer ni […]

IPHONE 5S TUKAR BATERI DAN HOME BUTTON

“Dik selepas jatuh iphone akak terus gelap dik” Biasala genggaman akan tak berapa kuat. “Yang lagi satu ni dik home button takleh tekan alang-alang iphone lg satu dah rosak hantar je la yang ni sekali” Jangan risau kak kami di sini akan cuba sedaya upaya memuaskan hati akak. Team kami menyiapkan masalah akak tersebut dalam […]

LAPTOP BERMASALAH??

Anda mempunyai laptop yang kipas bebunyi kuat sampai mengacau anda tidur. Anda mempunyai laptop yang slow sampai anda boleh tertidur depan laptop. Anda mempunyai masalah laptop yang cepat panas Sekiranya anda mempunyai masalah yang memeningkan kepala anda, yang membuatkan anda rasa mahu baling sahaja laptop milkik anda. Kami akan menyelesaikan masalah yang di hadapi laptop […]

TUKAR IPHONE 6 LCD

Menggangu la retak ni!! Customer datang bagi tau iphone miliknya ada kesan retak di skrin. Dia hantar kepada kami, technician kami menyelesaikan masalah customer tersebut dalam masa 30 minit sahaja. Kami akan membuat anda hilang masalah yang di hadapi pada telefon pintar Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di […]

TUKAR TOUCH SCREEN LCD SAMSUNG TAB 4 7.0

Anak akak terjatuh kan tab ni.. Risau nanti ada luka ketika gunakan tab ni. Terus customer tu hantar kepada kami. Team kami dapat menyelesaikan masalah tersebut. Gadgets anda pun ada masalah seperti ini??? Jom bawak berjumpa dengan kami di :- CHAMO SMARTPHONE REPAIR & SERVICE CENTRE SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI (Dimiliki oleh – MrFix […]