OnePlus Zen Mode - Apps on Google Play

OnePlus memulakan Zen Mode di OxygenOS di samping pelancaran siri OnePlus 7. Pada masa itu, ciri tersebut hanya bertujuan untuk membantu pengguna meletakkan telefon mereka untuk membantu mereka memberi tumpuan kepada tugas yang lebih penting. Selama bertahun-tahun, aplikasi ini telah memperoleh ciri baru seperti lebih banyak pilihan tempoh, peringatan harian, cabaran zen, dan banyak lagi. OnePlus memulakan Zen Mode UX yang direka semula dengan kemas kini OxygenOS 11. Sekarang, aplikasi Zen Mode baru disediakan untuk telefon OnePlus lain di Android 10 melalui Google Play Store.

Dengan OxygenOS 11, Mode Zen tidak hanya menerima reka bentuk semula, tetapi juga memperoleh beberapa ciri. Kini terdapat Mod Zen berbilang orang yang membuat ruangan di mana orang lain dapat bergabung dan memastikan bahawa tidak ada yang menggunakan telefon mereka.

OxygenOS 11 Zen Mode

Anda boleh mendapatkan kemas kini baru melalui Google Play Store. Sebagai alternatif, anda boleh memunggah APK dari APKMirror.

Zen Mode adalah salah satu pelaksanaan dari OEM untuk detox digital. Inisiatif lain, seperti Kesejahteraan Digital dari Google, juga berjalan pada prinsip yang sama. Walaupun telefon pintar kami adalah teknologi yang menarik, kami cenderung menggunakannya secara berlebihan dan akhirnya menjadi ketagih dengannya. Detox digital sebagai prinsip membantu kita melepaskan diri dari telefon pintar kita dan menikmati dunia di sekitar kita sedikit lagi. Aplikasi ini membuat kita menyedari kebiasaan digital kita dan membantu kita menjaga telefon bimbit kita.