Back Cover Huawei Honor 8

 

Memang leceh sikit bila smartphone kita menggunakan back plate/cover sebab sesetengah phone menggunakan material yang mudah pecah jadi user perlu mengambil langkah berjaga-jaga. Untuk masalah back plate ini, and tidak perlu risau, team kami boleh menukarnya dengan kadar segera seawal 30 minit sahaja.
 
Untuk Phone Honor 8 ini, customer repeat repair tempat kami kerana percaya dengan service yang kami berikan. Beliau datang ke kedai untuk menukar back plte/cover phone isterinya disebabkan sebelum ini pernah terjatuh dari tempat yang tinggi. Jadi technician kami memberi cadangan untuk menukarnya dengan kadar segera agar tidak berlaku masalah di hari kelak. pelanggan itu pun bersetuju untuk menukar back plate phonenya selepas kami terangkan kesan akan berlaku sekiranya tidak ditukar.
 
______________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Hai, Selamat pagi semua, mari ke kedai kami MRFIX Bangi di seksyen 7 Bandar Baru bangi. Kami boleh memulihkan kerosakkan phone anda. Untuk kerosakkan LCD dan bateri kami boleh siapkan dalam masa 30 – 40 minit.
______________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Tidak rugi baiki di kedai kami, kami bagi servis yang terbaik dan juga barang yang berkualiti. Boleh datang repair di kedai MRFIX Bandar Baru Bangi.
 
SEKIRANYA ANDA INGIN MENGHANTAR KEPADA KAMI MRFIX BANGI.
 
SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI
 
No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)
Operation Hours : 10am-9pm
019-910 0531(whatsapp)