fbpx

NO. 50, JALAN 7/7A ,BANDAR BARU BANGI |  WHATSAPP: 60189886531 |  ISNIN – AHAD : 10AM – 10PM

NO. 50, JALAN 7/7A ,BANDAR BARU BANGI
ISNIN – AHAD : 10AM – 10PM
WHATSAPP: 6018 988 6531

Gadget anda rosak?

Perlukan Pembaikian Segera?

MRFIX Bangi kan ada!

– Iphone | Android | Macbook | laptop – 

Face to Face Repair Service

Seksyen 7 BANGI

 

Pakar Membaiki Semua Jenis iDevice, Android, Macbook.

Di MRFIX Gadget Bangi, masalah phone anda akan dibaiki dengan segera oleh team kami yang berpengalaman.

Masalah mudah seperti bateri, skrin, wifi, signal putus-putus, butang rosak, masuk air boleh diselesaikan dalam 15 minit!

Tiada masa nak walk-in ke kedai? Kami boleh datang ke tempat anda!

Kepuasan Pelanggan Keutamaan Kami!

KELEBIHAN MRFIX?

Kami di MRFIX boleh bantu anda membaiki semua jenis Smartphone dan Laptop dari pelbagai brand seperti Apple, Huawei Samsung, Lenovo, Oppo, Sony dan lain – lain!
Berbekalkan pengalaman baikpulih lebih 5 tahun, kami yakin dapat menyelesaikan masalah anda.

U

pemeriksaan percuma

Jika anda menghadapi masalah dengan peranti anda, pemeriksaan adalah percuma. Ya, percuma!

Z

Harga yang berbaloi

Setiap servis yang kami tawarkan, harga yang ditawarkan pasti membuat anda tersenyum.

siap segera

Setiap tugas yang kami terima akan disiapkan dengan kadar segera. Kami tahu masa adalah keutamaan utama pelanggan kami.

s

alat ganti tulen

Alat ganti yang kami gunakan adalah tulen. Jika sebaliknya kami akan maklumkan anda jika kos menjadi kerisauan pelanggan.

berpengalaman tinggi

Juruteknik kami semuanya berpengalaman. Anda tidak perlu risau kerana peranti anda berada dalam tangan pakar.

waranti diberikan

Setiap baikpulih akan diberikan waranti. Jadi anda tidak perlu risau jika kerosakan berlaku kembali.

antara servis yang kami sediakan

Anda ada masalah di bawah? Kami boleh baiki ia dgn baik untuk anda. Datang dahulu ke MRFIX Gadget Bangi. Kami akan berikan pemeriksaan percuma untuk anda. 

Kerosakan disebabkan air

masalah motherboard

Update software / firmware

I

tukar button rosak

check & Tukar Bateri

Ganti Skrin retak / pecah

Kami menerima pembayaran melalui kad kredit, debit dan Ewallet selain dari tunai.

Tiada masa untuk datang ke kedai?
Jangan risau, kami boleh datang ke tempat anda.
Jimat Masa, Jimat Tol, Jimat Minyak.

[ Perlu mengikut Terma & Syarat yang telah ditetapkan ]

rekod kami SEHINGGA HARI INI …

MRFIX terbukti terbaik dalam membaiki telefon pintar anda tanpa ragu-ragu.
Tidak kira apa kerosakan yang anda hadapi, kami boleh bantu dengan cepat dan selamat.

penukaran bateri

Penukaran skrin

baikpulih motherboad

baikpulih kerosakan air

testimoni pelanggan kami yang berpuas hati

Kualiti kerja dan kepuasan pelanggan adalah keutamaan kami.
Tidak kira apa masalah anda, kami akan cuba bantu sebaik mungkin!

“Servis terbaik dan semua pekerja sangat membantu.
Sebelum kerja baikpulih dijalankan mereka akan terangkan satu per satu tentang baikpulih yang akan dibuat keatas fon saya.”

Farah

Sebelum ini fon saya cepat kehabisan bateri. Dalam sehari hampir 3 ke 4 kali cas.
Bawa ke MRFIX Gadgets mereka buat penggantian bateri baru.
Siap FREE tips penjagaan bateri utk tahan lama!

Intan

Saya dah hampir berputus asa nak baiki fon saya.
Selepas bawa ke MRFIX Gadgets, kurang daripada 5 hari fon saya siap.
Banyak data penting dapat diselamatkan!

Azfar

Jom kami bantu anda seperti mereka!

Lokasi MRFIX Bangi..

No. 50, Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, Selangor
No Tel  :  018 988 6531
Click to Waze | Whatsapp | Call 

Blog Mrfix

Ketahui perkembangan terkini teknologi telefon pintar dan MRFIX.
Kami kumpulkan artikel seperti tips-tips penjagaan dan keselamatan ketika menggunakan telefon pintar..
Adakah Telefon Pintar Android Memerlukan Anti-Virus?

Adakah Telefon Pintar Android Memerlukan Anti-Virus?

Secara umumnya, telefon pintar Android tidak memerlukan anti-virus. Namun, lambakan aplikasi anti-virus di gudang Playstore menimbulkan persoalan, adakah telefon pintar memerlukan anti-virus seperti mana komputer? Sebenarnya, telefon pintar tidak berfungsi seperti...

Macam mana nak format hard disk luaran: 3 cara mudah!

Lebih mudah untuk memformat mana-mana drive yang tidak menjalankan sistem operasi (seperti C: drive pada Windows). Cakera tambahan biasanya digunakan untuk penyimpanan data dan pemindahan data, seperti external USB hard disk, kad memori, atau thumb drive. Drive data...

MrFix Bangi – Kedai Baiki Phone Bangi Kajang

Harini pusat servis dan repair smartphone tumbuh bagai cendawan. Sangat banyak sehinggakan menyukarkan kita untuk memilih yang mana satu tempat baiki smartphone (telefon pintar) yang terbaik dan antaranya ialah MrFix Bangi.   Di sini saya nak kongsikan sebab...

Handphone Screen Repair

Hye, korang ada masalah screen phone korang? Korang yang duduk area bangi/kajang ni boleh lah datang ke MrFix Bangi untuk membuat Handphone Screen Repair.Kami bukan sahaja membuat Handphone Screen Repair tapi kami juga repair masalah battery,lupa password dan...

Iphone Battery Replacement

Masalah battery bila pakai iPhone ni adalah normal. Ye la, mana tak battery problem kan, tengok sahaja statistic Screen Time korang dekat phone korang. Mesti terkejut kan yang sehari korang gunakan phone berjam-jam. Pernah kira berapa kali korang caj iPhone korang?...

Dapatkan DISKAUN 15% !

Screenshot bahagian ini dan TUNJUKKAN pada staff kami.
Diskaun ini akan TAMAT pada bila-bila masa!

HUBUNGI KHIDMAT PELANGGAN KAMI

Untuk mendapatkan khidmat kami,
Terus hubungi khidmat pelanggan kami untuk mendapat khidmat nasihat awal.
Pakar kami
akan memberi konsultansi awal untuk menyelesaikan masalah anda.