Battery Replacement For Honor 8

Battery Replacement For Honor 8. Semua orang ada smartphone untuk kegunaan harian, urusan kerja dan lain. Tetapi apabila phone itu tidak berfungsi dan tiba-tiba rosak mesti anda akan cemas. Tambah-tambah lagi ia digunakan atas dasar kerja. Lagilah kelam kabut jadinya.
 
Jika anda alami masalah seperti bateri cepat habis atau phone mati secara tiba-tiba atau screen LCD anda telah terkeluar dari framenya, berkemungkinan bateri phone anda bermasalah. Untuk menyelesai masalah tersebut., anda boleh datang ke MRFIX BANGI untuk mendapatkan service penukaran bateri yang cepat seawal 30 mint!.
 
Seperti yang anda lihat, smartphone di atas iaitu Honor 8 mempunyai masalah iaitu bateri cepat habis dan apabila dicas bateri tiba-tiba menunjukkan terdapat 60% lagi. Ini menunjukkan bateri phone milik pelanggan ini bermasalah. beliau terus datang ke MRFIX Bangi untuk membuat pemeriksaan pada phone miliknya.
 
Selepas technician membuat pemeriksaan pada phone tersebut, technician dapati current yang masuk pada bateri phone itu tidak stabil. Kami menasihatinya untuk menukar bateri phone miliknya agar dia dapat menggunakannya seperti sedia kala. Selepas mendengar penjelasan kami, dia bersetuju untuk mmenukar bateri pada phone itu.
________________________________________________________
 
Hai, Selamat pagi semua, mari ke kedai kami CHAMO Bangi di seksyen 7 Bandar Baru bangi. Kami boleh memulihkan kerosakkan phone anda. Untuk kerosakkan LCD dan bateri kami boleh siapkan dalam masa 30 – 40 minit.
_________________________________________________________
 
Tidak rugi baiki di kedai kami, kami bagi servis yang terbaik dan juga barang yang berkualiti. Boleh datang repair di kedai CHAMO Bandar Baru Bangi.
 
SEKIRANYA ANDA INGIN MENGHANTAR KEPADA KAMI MRFIX.
 
SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI
 
No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)
Operation Hours : 10am-9pm
019-910 0531(whatsapp)