MRFIX - Baiki fon dan laptop

Cari kedai repair iPhone berhampiran anda? MrFix Gadget Bangi Kajang

Bacaan 2 minit

Susah nak cari kedai repair iphone berhampiran? Nak pula kedai repair iPhone yang MURAH? Boleh Google atau Waze, MrFix Gadgets. Mesti anda akan jumpa kedai yang anda cari.

Tak susah pun nak cari kedai repair iPhone yang murah dan dekat dengan anda. Anda boleh simpan tenaga dan wang. Tak payah susah-susah pergi jauh-jauh dan menggunakan banyak duit.

Jadi kenapa perlu bayar mahal-mahal untuk baiki handphone anda. Datang ja MrFix Bangi. Repair iPhone dekat sini berbaloi. Kedai repair iPhone berhampiran dan mampu milik.

 

Di MRFIX, kami boleh bantu korang untuk baiki phone dengan kadar segera. Boleh face2face dan boleh siap dalam masa 30 minit. Ikut jenis kerosakan telefon juga ya. Dan kami buat terbaik untuk anda.

Kerosakan seperti screen pecah/retak, kerosakan bateri, home button tidak berfungsi, masalah USB port, camera, speaker, motherboard dan macam-macam lagi kami baiki.

Jangan biarkan urusan anda tergendala kerana smartphone anda rosak.

Jangan risau, smartphone anda akan dikendali oleh technician kami yang berpengalaman.

 

 

Malah setiap barang dan pembaikan yang kami buat ada warranty. Jadi anda tidak perlu risau dengan masalah yang bakal dihadapi akan datang. Selain itu, kami juga menyediakan perkhidmatan pemeriksaan telefon secara PERCUMA.

Jadi, tunggu apa lagi. Datang ke kedai kami, dan bawa smartphone anda. Semua masalah pasti settle.

Hubungi kami untuk mengetahui masalah atau kerosakan iPhone anda dan kami akan assist jenis servis yang anda perlukan. Kami kedai repair iPhone berhampiran anda.

Telefon / Whatsapp :
0189886531
Website :
MRFIX – Kedai Repair Phone dan Laptop
FB :
🏪 MRFIX GADGET (Seksyen 7 Bangi) – Smartphone Repair Face2Face
No. 50 Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor
Buka Setiap Hari : 10:00 pagi – 9:00 malam