Disini kami menawarkan format laptop yang cepat bergantung pada spesifikasi laptop anda. Sekiranya anda mempunyai laptop yang baik spesifikasinya. Kami di sini akan melakukan formating dengan sekejap sahaja. Format laptop anda akan dapat membuang segala virus yang terdapat dalam laptop anda. Virus ini akan menyerang segala data-data anda dan juga membuatkan laptop anda menjadi lembab. Sekiranya anda mempunyai masalah begitu eloklah anda melakukan format pada laptop anda.

Jika anda mahu melajukan lagi laptop anda di sini kami menawarkan harga yang berpatutan untuk menaik taraf laptop anda menjadi laju. Kami boleh menukarkan harddisk laptop anda kepada SSD. SSD adalah tempat simpanan data yang sangat laju pada masa kini. Kami di sini menawarkan harga yang berpatutan untuk penukaran SSD anda.

Kami di sini juga melakukan penambah baharu RAM yang akan membuatkan laptop anda menyokong permainan video pada masa kini. Selain dari SSD RAM juga memainkan peranan penting untuk melajukan Laptop anda. Jika anda ingin memainkan permainan video dengan lancar tanpa berlaku sangkut-sangkut. Ini jalan penyelesaiannya, sila berjumpa kami, kami akan menaiktaraf RAM anda dengan harga yang berpatutan.

Sila hubungi kami:

  • 018-9886531

Datang ke kedai kami

  • No 50 , Jalan 7/7A , 43650 , Bandar Baru Bangi , Selangor.