MRFIX - Baiki fon dan laptop

Format Macbook and Upgrade MacOS: Mrfix Putrajaya

Bacaan < 1 minit

Jika anda mempunyai macbook yang running slow, dan macos yang telah lama. Anda ingin upgrade ke macos yang paling latest? Jangan risau, anda boleh membuat format serta upgrade os di mrfix.

 

 

Jadi, bagi anda yang ingin format macbook, dan upgrade latest macos di laptop anda, anda boleh membuatnya di kedai kami, iaitu, Mrfix. Kami menyediakan perkhidmatan package format dan upgrade serta install drivers yang anda perlukan seperti, microsoft office, chrome, gom player dan sebagainya. Jadi anda tak perlu lagi risau. Dengan harga yang berpatutan, anda akan dapat package yang berbaloi. Jika anda ingin format macbook anda, boleh la datang ke mrfix, kami akan membantu anda.

Kenapa perlu memilih MrFix? Rata – rata customer kami menyatakan bahawa kami merupakan kedai repair phone yang terbaik di kawasan Putrajaya. Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan perkhidmatan repair secepat 30 minit dan face to face, dapat pula dengan harga yang berpatutan. Memang trusted. Oleh itu, jika anda mempunyai masalah yang sama atau apa – apa masalah lain berkaitan device anda, boleh walkin sahaja ke mrfix untuk membuat format macbook and upgrade macos.

SEKIRANYA KORANG ADA SEBARANG MASALAH ATAU PERTANYAAN, BOLEH DATANG KE MRFIX PUTRAJAYA.

🏪 MRFIX Putrajaya (Presint 8) – Smartphone & Macbook Repair Face2Face

A-6A 1st Floor, Blol A, Jalan Seluang P8/7, Presint 8,62250 Putrajaya, Selangor Darul Ehsan Landmark : Atas Speedmart 99

⏰Operation Hours : Isnin-Ahad(Setiap hari) 10.00am-9.00pm ☎️019-910 0531(admin) 📲Whatsapp 📍Waze

Website: MrFix