Hye, korang ada masalah screen phone korang? Korang yang duduk area bangi/kajang ni boleh lah datang ke MrFix Bangi untuk membuat Handphone Screen Repair.Kami bukan sahaja membuat Handphone Screen Repair tapi kami juga repair masalah battery,lupa password dan sebagainya.Bukan phone je kami repair,laptop dan ipad/tab pon boleh kami repair,korang hantar je dekat kami,kami akan settle haha.

Handphone Screen Repair Handphone Screen Repair

Antara customer yang membuat Handphone Screen Repair dengan MrFix Bangi.

Apa yang bestnya tentang MrFix Bangi ni? untuk pengetahuan korang barang-barang kami semua original dan berkualiti tinggi dan yang bestnya harga kami sangat berpatutan hehe.Jadi memang tak rugi lah kalau korang repair dengan Mrfix Bangi.

Handphone Screen Repair

LCD Iphone 6S dan Huawei Mate 20

Kelebihan repair dengan MrFix Bangi ialah kami buat face to face dan siap on the spot, jadi tak perlu tinggal phone pun sebab kami faham yang kebanyakkan customer tak suka tinggal phone sebab risau kena tipu,risau kena curi part dan sebagainya.Oleh itu, dengan Mrfix Bangi korang tak perlu risau pasal semua tu sebab kami repair depan customer and korang boleh nampak apa yang perkerja kami buat. Memang Trusted!

Kedai Repair Handphone Bangi

Face to face repair

 

Kenapa anda perlu pilih Mrfix Bangi? Sebab based on customer review, rata-rata kata yang Mrfix Bangi ni antara kedai repair phone yang terbaik di Bangi/Kajang ni dan yang paling penting kami boleh baiki on the spot and face to face.

Handphone Screen Repair Handphone Screen Repair

Antara customer yang menggunakan khidmat MrFix Bangi

 

Info lanjut mengenai kedai repair MrFix Bangi Kajang

Kedai Repair Handphone Bangi

 

🏪 MRFIX GADGET (Seksyen 7 Bangi) – Smartphone Repair Face2Face
No. 50 Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor
Buka Setiap Hari : 10:00 pagi – 9:00 malam