MRFIX - Baiki fon dan laptop

Housing Replacement for Iphone X: MrFix Putrajaya

Bacaan < 1 minit
Masalah housing phone bengkok selalu juga berlaku dikalangan pelanggan mrfix. Kebanyakan yang datang biasanya disebabkan phone jatuh atau phone terlalu panas. Jadi, mereka memerlukan housing replacement untuk menggantikan housing yang telah rosak. Baru – baru ini, terdapat pelanggan kami yang datang ke mrfix mengatakan housing iphone x milik beliau telah bengkok dan menyebabkan frame phone nya patah, dan beliau memerlukan housing replacement untuk menggantikannya. Antara perkara-perkara yang boleh menyebabkan housing phone bengkok ialah:
  1. Phone terlalu panas
  2. Terjatuh dari tempat tinggi.
  3. Terdapat pressure tinggi bila diletakkan di dalam poket atau beg.
Jadi, elakkan untuk melakukan perkara diatas untuk mengelakkan housing phone anda bengkok atau patah. Kenapa perlu memilih MrFix? Rata – rata customer kami menyatakan bahawa kami merupakan kedai repair phone yang terbaik di kawasan Putrajaya. Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan perkhidmatan repair secepat 30 minit dan face to face, dapat pula dengan harga yang berpatutan. Memang trusted. Oleh itu, jika anda mempunyai masalah yang sama atau apa – apa masalah lain berkaitan device anda, boleh walkin sahaja ke mrfix.

SEKIRANYA KORANG ADA SEBARANG MASALAH ATAU PERTANYAAN, BOLEH DATANG KE MRFIX PUTRAJAYA.

🏪 MRFIX Putrajaya (Presint 8) – Smartphone & Macbook Repair Face2Face

A-6A 1st Floor, Blol A, Jalan Seluang P8/7, Presint 8,62250 Putrajaya, Selangor Darul Ehsan Landmark : Atas Speedmart 99

⏰Operation Hours : Isnin-Ahad(Setiap hari) 10.00am-9.00pm ☎️019-910 0531(admin) 📲Whatsapp 📍Waze

Website: MrFix