MRFIX - Baiki fon dan laptop

Huawei Nova 3i Lcd Replacement : Mrfix Putrajaya

Bacaan < 1 minit

Baru – baru ini, terdapat seorang pelanggan kami yang datang ke mrfix dengan membawa phone huawei nova 3i milik beliau yang lcd nya telah pecah diakibatkan oleh terjatuh dan menyebabkan display menjadi problem dan perlu membuat Huawei Nova 3i Lcd Replacement. Kata beliau lagi, phone nya jatuh keatas lantai biliknya selepas beliau selesai mengecas, menyebabkan lcd bahagian atas kanan phone pecah.

 

Pada keesokan harinya, beliau datang ke kedai setelah technician kami memaklumkan bahawa phone nya telah siap. beliau datang ke mrfix dan membuat pembayaran untuk phone beliau yang telah siap dibaiki. jadi bagi anda yang lain yang mempunyai masalah yang sama boleh ke mrfix.

Kenapa perlu memilih MrFix? Rata – rata customer kami menyatakan bahawa kami merupakan kedai repair phone yang terbaik di kawasan Putrajaya. Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan perkhidmatan repair secepat 30 minit dan face to face, dapat pula dengan harga yang berpatutan. Memang trusted. Oleh itu, jika anda mempunyai masalah yang sama atau apa – apa masalah lain berkaitan device anda, boleh walkin sahaja ke mrfix untuk membuat Lcd replacement for huawei nova 3i.

SEKIRANYA KORANG ADA SEBARANG MASALAH ATAU PERTANYAAN, BOLEH DATANG KE MRFIX PUTRAJAYA.

🏪 MRFIX Putrajaya (Presint 8) – Smartphone & Macbook Repair Face2Face

A-6A 1st Floor, Blol A, Jalan Seluang P8/7, Presint 8,62250 Putrajaya, Selangor Darul Ehsan Landmark : Atas Speedmart 99

⏰Operation Hours : Isnin-Ahad(Setiap hari) 10.00am-9.00pm ☎️019-910 0531(admin) 📲Whatsapp 📍Waze

Website: MrFix