Masalah battery bila pakai iPhone ni adalah normal. Ye la, mana tak battery problem kan, tengok sahaja statistic Screen Time korang dekat phone korang. Mesti terkejut kan yang sehari korang gunakan phone berjam-jam. Pernah kira berapa kali korang caj iPhone korang? Pernah buat iphone battery replacement?

Jadi tak terperanjat yang sampai satu tahap, anda dah kena cari tempat yang boleh buat Iphone Battery Replacement.

Anda orang Bangi/Kajang? Boleh la pergi ke MrFix Bangi. MrfixBangi bukan sahaja pakar tukar bateri iphone, kami juga pakar dalam membaiki masalah yang ada pada smartphone anda.

 

Iphone Battery Replacement

Battery customer yang kembung

 

Anda mesti risau nak tukar bateri iPhone dekat kedai kan, takut barang tak ori la, takut harga mahal la, takut kena tinggal phone la. Tapi anda mesti pergi juga, ye la kalau dah rosak teruk nanti bateri dia sampai kembung, bukan je bateri kena tukar, silap silap LCD pun kena tukar sekali.

Iphone Battery Replacement

Battery iPhone original.MrFix Bangi menggunakan bateri iPhone yang original sahaja. Bukan yang ciplak ya!

Sekali anda dah tukar bateri dekat MrFix Bangi, mesti anda setuju dengan harga kami yang berpatutan, servis face-to-face dalam 10 minit dan siap ada warranty 3 bulan lagi! So selamat duit tak perlu tukar LCD baru haha.

Iphone Battery Replacement

Battery Health yang kembali 100% selepas tukar battery dengan Mrfix Bangi

 

Kenapa anda perlu pilih Mrfix Bangi? Sebab based on customer review, rata-rata kata yang Mrfix Bangi ni antara kedai repair phone yang terbaik di Bangi/Kajang ni dan yang paling penting kami boleh baiki on the spot and face to face.

Iphone Battery Replacement    Iphone Battery Replacement

Antara customer yang pernah repair di MrFix Bangi.

 

Info lanjut mengenai kedai repair MrFix Bangi Kajang

Kedai Repair Handphone Bangi

 

🏪 MRFIX GADGET (Seksyen 7 Bangi) – Smartphone Repair Face2Face
No. 50 Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor
Buka Setiap Hari : 10:00 pagi – 9:00 malam