Susah nak cari KEDAI REPAIR PHONE yang betul-betul bagus dan jujur.

Pelbagai kisah “nightmare” yang netizen share dgn staff kami..
  • Screw hilang (Paling famous).
  • Rosak lagi teruk dari masa hantar.
  • Harga tak munasabah.
  • kualiti kerja x bagus.

dan macam macam lagi cerita yang buatkan ramai geleng kepala.

____________________________________________________

Boleh bagi kami masa 5 minit?

Kenapa MRFIX Gadget Bangi kami, berbeza dari kedai yang lain.

5 minit shja dari masa tuan/puan untuk baca artikel ini.

 

Sebelum mula,

saya cerita sikit berkenaan MRFIX Gadget Bangi!

Dimiliki 100% oleh Bumiputra.

Lokasi di Jalan 7/7A Seksyen 7,

Bandar Baru Bangi

berdekatan dengan JPJ Bangi.

–> Klik sini utk waze

 

 

 

Service yang ditawarkan di MRFIX Gadget Bangi:

Dan macam – macam lagi kami boleh betulkan untuk anda.
Pendek kata, ada masalah dengan phone?
Datang je dekat MRFIX!

“..Saya tak tahu phone saya masalah ape...””
Xpe.. Datang je, tech kami akan tolong anda check kan masalah phone anda.
Kami ada sediakan service check masalah phone.

 

Device yang MRFIX Gadget Bangi boleh repair:

  • Semua jenis iDevice
  • Semua jenis Android Phone

KELEBIHAN MRFIX Gadget Bangi!

    1. TECH YANG BERPENGALAMAN

    mrfix-gadget-bangi

    Di MRFIX Gadget Bangi, kami ada 4 orang technician dan 1 admin.

    Mereka ini telah dilatih bukan sahaja untuk repair phone anda,

    tetapi memastikan Customer Experience yang TERBAIK!

    Kami sentiasa menaik taraf kualiti kerja staff kami ke tahap yang paling maksimum.

    Tools yang kami guna juga antara yang paling latest utk pastikan phone anda dalam keadaan yang terbaik!

     

    2. Cepat dan pantas (15 minit)

    Kebanyakan problem seperti masalah berkaitan screen dan battery,
    kami boleh settlekan dalam 10 hingga 15 minit sahaja!
    Tak perlu tunggu lama Phone anda dah boleh siap!
    Tak perlu tinggalkan phone pun!

     

    3. Face to Face repair

    Kami akan gunakan konsep Repair Face-to-Face dimana tech kami akan repair phone anda di depan anda.

    Anda boleh tengok secara “LIVE” setiap screw yang tech kami buka dan pasang balik! TIADA risiko spart part dicuri atau tukar pada yang”fake”!

    Anda sendiri tengok macam mana kami tukar!

    Lebih DIYAKINI!
    Lebih TRUSTED!
    Lebih REAL!

    4. JAMINAN BATERI ORIGINAL

    Di MRFIX kami sangat mementingkan KUALITI DAN KEASLIAN SPARE PART yang kami berikan kepada pelanggan kami.

    Kedai repair Phone murah kami akan berikan spare part yang 100% original sesuai dengan harga kami yang sangat berbaloi dan jimat!

     

    Testimoni Pelanggan MrFix Gadget Bangi Repair Phone Murah di Bangi

    _________________________________

     

    MRFIX BANGI (SMARTPHONE & MACBOOK REPAIR SPECIALIST)

    No.50, Jalan 7/7A, Seksyen 7, Bandar Baru Bangi,
    43650 Bangi, Selangor Darul Ehsan
    Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)

    Operation Hours: 10.00am – 9.00pm
    E-Mail: sales@mrfix.my
    Mobile: 6018-988-6531 ( Click to Call Us! )

    Click icon to Whatsapp / Waze  / Masenger