Anda ada masalah dgn smartphone atau laptop anda?Masalah seperti lcd phone crack atau battery cepat drain ? Kami boleh selesaikan masalah anda sepantas 30 minit sahaja untuk masalah minor seperti ini di Kedai Repair Handphone Bangi.Macam mana repair face to face ni?

Kami pakar repair handphone anda secara face to face (depan depan) dalam masa 30 minit sahaja untuk masalah minor. Seperti tukar screen iphone cracked atau battery kembung atau phone tak boleh charge. Jadi anda tak perlu lagi takut untuk tinggal phone atau takut sparepart tidak original yang digunakan di Kedai Repair Handphone Bangi.

Kedai Repair Handphone Bangi

Kenapa anda perlu pilih Mrfix Bangi? Sebab based on customer review, rata-rata kata yang Mrfix Bangi ni antara kedai repair phone yang terbaik di Bangi/Kajang ni dan yang paling penting kami boleh baiki on the spot and face to face.

Kedai Repair Handphone Bangi

Bagi saya memang sangat penting untuk cari kedai yang boleh baiki phone on the spot and face to face. Sebab anda sebagai customer boleh tengok secara live apa yang pekerja tu buat dekat phone anda. Banyak kan sekarang ni kes bila customer tinggalkan phone  untuk dibaiki, end up phone anda makin teruk dan banyak part ori hilang.Oleh itu, Mrfix Bangi merupakan pilihan terbaik anda kerana kami telah lama berkhidmat dalam dunia repair dan trusted.

Kedai Repair Handphone Bangi Kedai Repair Handphone Bangi

Mrfix Bangi pakar dalam baiki masalah phone seperti phone tak boleh caj, phone masuk air, bateri rosak, kamera rosak, speaker tak berbunyi, GPS tak berfungsi, motherboard rosak dan banyak lagi lah termasuk masalah IOS dan peranti.

Kedai Repair Handphone BangiKedai Repair Handphone Bangi

Info lanjut mengenai kedai repair MrFix Bangi Kajang
Telefon / Whatsapp :
0189886531
Website :
FB :
🏪 MRFIX GADGET (Seksyen 7 Bangi) – Smartphone Repair Face2Face
No. 50 Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor
Buka Setiap Hari : 10:00 pagi – 9:00 malam

=======================================================================================================