MRFIX BANGI :

KEDAI REPAIR LAPTOP

DAN MACBOOK MURAH BANGI.

Macbook/LAPTOP anda ada masalah?

Jangan risau, MRFIX BANGI boleh bantu selesaikan masalah anda.

  • Battery Cepat Habis
  • Battery Kembung
  • Upgrade SSD
  • Screen Pecah / Rosak
  • Pelbagai masalah berkaitan Macbook/Laptop

MRFIX BANGI memang tempat terbaik untuk anda datang repair idevice dan laptop anda yang rosak tu. Staff mereka sangat mesra pelanggan dan Service pun laju!

Mereka ada specialist yang boleh bantu selesaikan masalah anda. Yang paling best, kebanyakan masalah boleh dibaiki secara Face to Face!

MrFix Bangi - Kedai Baiki Phone Bangi Kajang

Macbook/LAPTOP anda ada masalah?

MRFIX BANGI boleh repair device anda Face to Face dengan Segera dan Selamat! Anda berpeluang untuk lihat sendiri bagaimana technician buka satu persatu device anda.

Mereka juga ada bagi jaminan bahawa alat ganti yang digunakan adalah original dan mematuhi standard yang ditetapkan. Tempoh warranty pun sangat berbaloi dan sesuai!

 Whatsapp Kami

Kedai Repair Handphone Bangi

Battery kembung / Cepat Habis

Masalah utama dengan battery ni bila kita selalu terlebih cas, dia akan mula kembung. Kemudian bateri performance akan berkurangan dan bateri tidak lagi tahan lama seperti mula – mula beli dahulu.

Baru guna setengah jam, dah kene cas semula. Stress bila nak kene buat kerja di luar. Meeting dekat MC Donald sebagainya, dapat seat yang jauh dari plug pula. Jemm tak jadi kerja.

Sebab tu MRFIX BANGI ada sediakan servis tukar bateri laptop untuk bantu anda selesaikan masalah ini. Sekejap sahaja team MRFIX BANGI tukar bateri di depan anda. Technician akan buka dan repair laptop/macbook anda di depan anda secara Face to Face!

LAPTOP MAKIN SLOW? UPGRADE KE SSD hari ini!

Ramai yang datang ke MRFIX Bangi dan mengadu laptop mereka semakin hari semakin lambat. Selepas tukar kepada SSD, terus senyum!

Effect SEGERA selepas anda tukar kepada SSD :

  1. Lebih Cepat ON! Kalau sebelum ni sampai 5 minit nak tunggu laptop on. Selepas pasang SSD, 10 saat dah boleh start buat keje.
  2. Lebih Laju Buat Kerja. Lepas pasang SSD, semua software dan files akan lebih laju dan kurang “Loading Time”.
  3. Kurang Bunyi Bising. Salah satu punca bunyi bising dari HDD anda. Selepas tukar ke SSD tiada lagi bunyi bising.

Kerosakan lain yang MRFIX BANGI boleh bantu!

MRFIX BANGI terbukti pakar dalam membaiki iDevice dan Laptop anda.

  • Laptop tak boleh on
  • Slow dan cepat “hang
  • Screen berjalur hitam/hijau/deadpixel
  • Update Software
  • Upgrade Ram / SSD
  • Keyboard problem
  • Speaker problem
  • Charging tak masuk

“Banyaakkkkkk lagi! Laptop Problem?
Ingat MRFIX BANGI!”

Best service, Happy Customer

Handphone Screen Repair
Handphone Screen Repair
Iphone Battery Replacement
Kedai Repair Handphone Bangi

15% Diskaun Coupon!
Screenshot bahagian ini dan tunjukkan pada staff kami.

Perlukan bantuan mrfix bangi?

No.50, Jalan 7/7A, Seksyen 7, Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi, Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)

Operation Hours: 10.00am – 9.00pm
Mobile: 6018-988-6531 ( Click to Call Us! )

 Whatsapp Kami