Phone korang ada masalah? Tak boleh touch? Screen pecah? Cas tak masuk? Stress lama-lama kalau fikir benda ni. Nak pergi hantar phone dekat kedai takut kena tinggal lama-lama sebab nak pakai. Pastu rasa was-was nak hantar takut kena tipu. Nak cari kedai repair phone murah area Putrajaya pun susah.

Jangan risau. Kami ada khabar gembira buat penduduk Putrajaya. Kami ada kedai repair yang boleh selesaikan semua masalah Phone korang. Kalau phone ada masalah kecil, korang boleh ja tunggu. Boleh baiki face to face. Tak payah tinggal lama-lama.

 

MRFIX PUTRAJAYA

Kedai Repair Phone Murah Area Putrajaya : Mrfix Putrajaya

Mrfix sekarang sudah mempunyai cawangan di Putrajaya. Bagi pelanggan Mrfix yang selalu datang dari jauh untuk ke Bangi semata-mata nak repair phone. Jangan risau! MrFix Putrajaya merupakan cawangan Mrfix yang baru.

MrFix Putrajaya adalah kedai repair phone yang bertempat di Presint 8, Jalan Seluang. MrFix merupakan kedai repair phone Putrajaya yang menyediakan perkhidmatan servis dan repair secara face2face di depan korang. Cakap je apa rosak apa, mereka pasti tahu dan akan repair untuk korang.

MrFix juga akan memeriksa phone korang secara percuma! Jadi korang tak perlu risau dengan masalah penipuan sebab MrFix akan menasihat korang apa yang perlu repair dah mereka juga akan memberitahu berapa anggaran kos servis dan repair tersebut. Mudah dan cepat.

Technician di MrFix juga boleh dipercayai dan berpengalaman dalam repair. Jadi korang boleh hantar phone korang dengan yakin. Jangan risau, walaupun Mrfix Putrajaya merupakan kedai yang, semua technician yang kami ambil mempunyai pengalaman yang cukup. Untuk setiap penukaran alatan juga ada warranty antara 1 hingga 3 bulan.

Untuk dapatkan maklumat yang lebih lanjut, pergi sahaja ke laman web rasmi MrFix atau ke Facebook page MrFix Putrajaya.

019-910 0531

Info lanjut mengenai kedai repair iPhone Bangi MrFix 

Telefon / Whatsapp :019-910 0531
Link Whatsapp
Website :
MRFIX Putrajaya – Smartphone & Macbook Repair Face2Face

MRFIX GADGET (Seksyen 7 Bangi) – Smartphone Repair Face2Face
A-6A 1st Floor, Blok A, Jalan Seluang P8/7,
Presint 8,62250 Putrajaya, Selangor Darul Ehsan
Landmark : Atas Speedmart 99
Waze
Buka Setiap Hari : 10:00 pagi – 9:00 malam