Salah seorang pelanggan datang jauh dari seremban untuk menziarahi keluarganya di bangi. Semasa disana, phone milik beliau telah mengalami kerosakan pada touchscreen (Ghost Touch) disebabkan terjatuh dari tempat yang tinggi. Beliau sangat perlukan phone tersebut atas dasar urusan kerja dan perlu digunakan secepat mungkin. Kemudian beliau terus mencari kedai repair phone area bangi di facebook dan terjumpalah #Chamobangi yang membuat servis repair seawal 30 minit dan repair secara face 2 face.
 
beliau terus datang ke kedai untuk baiki phone milik beliau. sebelum memulakan pembaikan telefon, technician kami akan membuat pemeriksaan terlebih dahulu. Selepas check phone beliau, technician kami mendapati LCD phone milik beliau mempunyai masalah ghost touch dan display pada screen juga ada kesan hitam yang akan menjadi masalah pada hari akan datang. Technician kami menasihati customer untuk menukar terus LCD supaya tiada lagi masalah yang akan berlaku pada phone beliau. Setelah mendengar pendapat dari technician kami, beliau bersetuju untuk repair phonenya.
 
 
Tidak rugi baiki di kedai kami, kami bagi servis yang terbaik dan juga barang yang berkualiti. Boleh datang repair di kedai CHAMO Bandar Baru Bangi.
 
SEKIRANYA ANDA INGIN MENGHANTAR KEPADA KAMI CHAMO BANGI.
 
SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI
 
(Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd)
 
No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)
Operation Hours : 10am-9pm
019-910 0531(whatsapp)