KEDAI BETULKAN PHONE murah di bangi :

MRFIX GADGET BANGI

susah nak cari kedai BAIKI phone yang betul-betul bagus dan jujur.

Pelbagai kisah “nightmare” yang netizen share dgn staff kami..

  • Screw hilang (Paling famous).
  • Rosak lagi teruk dari masa hantar.
  • Harga tak munasabah.
  • kualiti kerja x bagus.

dan macam macam lagi cerita yang buatkan ramai geleng kepala.

MRFIX GADGET BANGI

  • Dimilik oleh 100% Bumiputra
  • Lokasi di Seksyen 7, Jln 7/7a, Bdr Baru Bangi.
  • Berdekatan JPJ Bangi
  • Service repair semua jenis phone, tablet dan laptop!

MRFIX GADGET BANGI

  • Dimilik oleh 100% Bumiputra
  • Lokasi di Seksyen 7, Jln 7/7a, Bdr Baru Bangi.
  • Berdekatan JPJ Bangi
  • Service repair semua jenis phone, tablet dan laptop!

kenapa mrfix berbeza dari kedai lain?

one stop center!

KAMI REPAIR SEMUA JENIS DEVICE!

Dan macam – macam lagi MRFIX Gadget Bangi boleh BAIKI untuk anda!

Pendek kata, ada masalah dengan gadget kesayangan anda? Datang je dekat MRFIX!

“..Saya tak tahu phone saya masalah ape...””

Jangan risau..

Datang je, tech kami akan tolong anda check kan masalah phone anda.

Kami ada sediakan service check masalah phone.

kelebihan mrfix gadget bangi?

1. TECH YANG BERPENGALAMAN

Di MRFIX Gadget Bangi, kami ada 4 orang technician dan 1 admin.

Mereka ini telah dilatih bukan sahaja untuk repair phone anda, tetapi memastikan Customer Experience yang TERBAIK!

Kami sentiasa menaik taraf kualiti kerja staff kami ke tahap yang paling maksimum.

Tools yang kami guna juga antara yang paling latest utk pastikan phone anda dalam keadaan yang terbaik!

Huawei Nova 3i Lcd Replacement : Mrfix Putrajaya

2. Cepat dan pantas

Kami hanya perlukan masa 10 – 15 minit sahaja untuk repair minor problem seperti penukaran batery.
Tak perlu tinggalkan phone.
Tak perlu tunggu lama.
JIMAT MASA!

3. FACE TO FACE

Kami akan BAIKI gadget anda secara “LIVE”. Anda boleh tengok setiap screw yang technician kami buka dan masukkan balik.

TIADA RISIKO SPART PART TIRUAN!

TIADA RISIKO SCREW KENE CURI!

Bagi yang bertuah, tech kami akan belanja PERCUMA tips penjagaan gadjet supaya lebih tahan lama!

4. JAMINAN BATTERY ORIGINAL

Di MRFIX kami sangat mementingkan KUALITI DAN KEASLIAN SPARE PART yang kami berikan kepada pelanggan kami..

Kedai BAIKI Phone murah kami akan berikan spare part yang 100% original sesuai dengan harga kami yang sangat berbaloi dan jimat!

TESTIMONI PELANGGAN MRFIX GADGET BANGI

 

  1. MRFIX GADGET BANGI

(SMARTPHONE / TABLET & LAPTOP REPAIR SPECIALIST)

No.50, Jalan 7/7A, Seksyen 7, Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi, Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)

Operation Hours: 10.00am – 9.00pm
E-Mail: sales@mrfix.my
Mobile: 6018-988-6531 ( Click to Call Us! )

Click icon to Whatsapp / Waze  / Masenger