Harini pusat servis dan repair smartphone tumbuh bagai cendawan. Sangat banyak sehinggakan menyukarkan kita untuk memilih yang mana satu tempat baiki smartphone (telefon pintar) yang terbaik dan antaranya ialah MrFix Bangi.

MrFix Bangi

 

Di sini saya nak kongsikan sebab kenapa MrFix merupakan kedai repair dan service smartphone terbaik untuk area Bangi, Kajang, Putrajaya dan kawasan berdekatan dengannya.

  • Menyediakan perkhidmatan servis dan repair secara face2face di depan anda untuk pelbagai jenis model dan jenama smartphone dari iPhone ke Android. Cakap je apa model, mereka pasti tau nak periksa dan repair.
  • Mempunyai kepakaran servis LCD / Broken Screen, phone masuk air, bateri rosak / kembung, penukaran bateri, penukaran charging port, software error, masaalah ipad / tablet, dan banyak lagi.
  • Menyediakan free diagnos iaitu mereka akan periksa dahulu apa kerosakkan pada phone anda.MrFix Bangi akan memberikan nasihat apa yang perlu repair dah mereka juga akan memberitahu berapa anggaran kos servis dan repair tersebut.

 

MrFix Bangi

 

  • Jika kerosakkan phone tidak banyak, tak perlu tinggalkan phone anda sebab phone anda akan di-servis secara face2face.
  • Testimoni pelanggan sebelum ini yang sangat memuaskan hati. Tidak percaya? Pergi sahaja ke laman web rasmi MrFix atau ke Facebook page MrFix dan baca sahaja semua testimoni dan feedback yang diberikan pelanggan mereka.
  • Untuk setiap penukaran alatan juga ada warranty sehingga 3 bulan.
  • Staff MrFix yang tak sombong dan sentiasa ringan tulang untuk menolong dan memberi tips dan nasihat penjagaan phone kepada pelanggan.

 

MrFix Bangi

 

Nak ceritakan, memang banyak faktor yang menjadikan MrFix ini tempat repair dan servis smartphone yang terbaik, bukan kami yang cakap, customer sendiri yang cakap hehe.

MrFix Bangi

Antara customer yang berpuas hati dengan perkhidmatan kami.

 

Info lanjut mengenai kedai repair MrFix 

 

🏪 MRFIX GADGET (Seksyen 7 Bangi) – Smartphone Repair Face2Face
No. 50 Jalan 7/7A, Bandar Baru Bangi, 43650 Bangi, Selangor
Buka Setiap Hari : 10:00 pagi – 9:00 malam