MRFIX - Baiki fon dan laptop

MrFix Putrajaya: Huawei P20 pro Battery Replacement

Bacaan 2 minit

Masalah battery phone kembung sering juga berlaku dikalangan pelanggan mrfix. Seperti baru – baru ini, terdapat seorang pelanggan mrfix datang dengan membawa phone milik beliau, battery phone milik customer kami sudah kembung menyebabkan skrin tercabut. Jadi setelah technician kami membuat check up, technician kami mencadangkan untuk membuat battery replacement for huawei p20 pro milik beliau.  

Jadi, selepas beberapa ketika, battery replacement for huawei p20 pro milik customer kami telah siap. Jika anda mempunyai masalah battery kembung atau tak boleh cas, anda boleh datang ke mrfix untuk kita membantu anda.

Terdapat beberapa perkara yang perlu dielakkan jika phone anda mempunyai battery kembung, iaitu:

  1. Jangan cas phone
  2. Elakkan daripada terkena air
  3. Jangan tekan balik screen handphone jika ia tercabut disebabkan oleh battery kembung.

Oleh itu, selepas melakukan perkara diatas, anda boleh ke mrfix untuk membuat battery replacement. Kenapa perlu memilih MrFix? Rata – rata customer kami menyatakan bahawa kami merupakan kedai repair phone yang terbaik di kawasan Putrajaya. Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan perkhidmatan repair secepat 30 minit dan face to face, dapat pula dengan harga yang berpatutan. Memang trusted. Oleh itu, jika anda mempunyai masalah yang sama atau apa – apa masalah lain berkaitan device anda, boleh walkin sahaja ke mrfix untuk membuat battery replacement for huawei p20 pro.

SEKIRANYA KORANG ADA SEBARANG MASALAH ATAU PERTANYAAN, BOLEH DATANG KE MRFIX PUTRAJAYA.

🏪 MRFIX Putrajaya (Presint 8) – Smartphone & Macbook Repair Face2Face

A-6A 1st Floor, Blol A, Jalan Seluang P8/7, Presint 8,62250 Putrajaya, Selangor Darul Ehsan Landmark : Atas Speedmart 99

⏰Operation Hours : Isnin-Ahad(Setiap hari) 10.00am-9.00pm ☎️019-910 0531(admin) 📲Whatsapp 📍Waze

Website: MrFix