Kelmarin terdapat seorang pelanggan kami yang datang ke kedai membawa phone one plus 8t milik beliau yang sudah pecah teruk. Ianya terjadi disebabkan oleh phone nya terjatuh atas jalan dan beliau tak perasan. Bila cari – cari phone nya tengok – tengok dah kena gilis sebab reverse kereta tadi. Jadi, beliau risau, nak pastikan boleh baiki balik sebab memang lcd dan housing pecah teruk, katanya, banyak benda penting dalam phone tu. Jadi, selepas selesai check phone beliau, maka technician mrix memutuskan untuk membuat lcd and housing replacement for one plus 8t.

Housing Replacement for Iphone X: MrFix Putrajaya

Dalam masa 1-2 hari membuat lcd dan housing replacement serta monitor phone tersebut, akhirnya phone one plus 8t milik beliau sudah boleh digunakan seperti biasa dan data serta dokumen penting masih selamat di dalam phone beliau. Beliau mengucapkan terima kasih kepada technician mrfix. Setelah membuat bayaran beliau meninggalkan mrfix dengan senyuman.

One Plus 8T Lcd and Housing Replacement: Mrfix Kajang

Kenapa perlu memilih MrFix? Rata – rata customer kami menyatakan bahawa kami merupakan kedai repair phone yang terbaik di kawasan Putrajaya. Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan perkhidmatan repair secepat 30 minit dan face to face, dapat pula dengan harga yang berpatutan. Memang trusted. Oleh itu, jika anda mempunyai masalah yang sama atau apa – apa masalah lain berkaitan device anda, boleh walkin sahaja ke mrfix untuk membuat lcd and housing replacement for one plus 8t.

One Plus 8T Lcd and Housing Replacement: Mrfix Putrajaya

SEKIRANYA KORANG ADA SEBARANG MASALAH ATAU PERTANYAAN, BOLEH DATANG KE MRFIX PUTRAJAYA.

🏪 MRFIX Putrajaya (Presint 8) – Smartphone & Macbook Repair Face2Face

A-6A 1st Floor, Blol A, Jalan Seluang P8/7, Presint 8,62250 Putrajaya, Selangor Darul Ehsan Landmark : Atas Speedmart 99

⏰Operation Hours : Isnin-Ahad(Setiap hari) 10.00am-9.00pm ☎️019-910 0531(admin) 📲Whatsapp 📍Waze

Website: MrFix