Mesti anda tertanya-tanya ada tak kedai repair iPhone yang murah. Kami percaya yang ramai yang terfikir ada atau tak kedai yang betul-betul boleh repair iPhone dengan memberi harga yang murah dan dipercayai. Jadi bila anda membaca artikel, maknanya anda sudah menjumpai laluan yang betul dan boleh dipercayai.

Masalah skrin dan bateri iPhone rosak kerap di alami ramai pengguna. Apabila skrin telefon rosak, semua kerja tidak akan berjalan. Begitu juga dengan bateri iPhone rosak, asyik-asyik nak padam phone kita. 

Maklumlah, dengan keadaan sekarang, telefon rosak boleh menjejaskan kerja harian kita. Lagipun, mejoriti pengguna sekarang kebanyakkannya menggunakan iPhone sebagai peranti harian mereka. Dan dengan harga iPhone yang tidak kurang ‘hebat’nya membuatkan barang bagi membaiki iPhone agak mahal untuk diperolehi. Jadi macam mana nak settlekan masalah anda?

KEDAI REPAIR PHONE BANGI DARI MRFIX
Kedai repair phone MrFix ini menyediakan pelbagai perkhidmatan repair barangan elektronik dari laptop sehinggalah smartphone. Dengan staff technician yang mempunyai pengalaman dan dipercayai, masalah anda dapat diselesaikan.
Di MRFIX, kami boleh bantu anda untuk baiki phone dengan kadar segera. Boleh juga secara face2face dan boleh siap dalam masa 40 minit mengikut jenis kerosakan pada telefon anda.

Macam-macam kerosakan yang kami dah baiki sebelum ini. Setakat ini semua boleh dibaiki dengan jayanya.

Macam-macam kerosakan yang kami dah baiki sebelum ini. Setakat ini semua boleh dibaiki dengan jayanya.
Kami mempunyai warranty untuk semua barang yang dibaiki. Jadi, jika berlaku kerosakkan pada barang yang kami baiki, dalam tempoh warranty, kami akan menukar atau membaiki balik apa yang rosak. Tidak rugi baiki di kedai kami, kami bagi servis yang terbaik dan juga barang yang berkualiti. Boleh datang free check masalah phone anda  di kedai repair phone Bandar Baru Bangi. Kami buat terbaik untuk anda.
liquid crystal display (lcd)
Masalah skrin iPhone rosak kerap dialami ramai pengguna. Apabila skrin telefon rosak, semua kerja tidak akan berjalan. Kita juga tidak boleh menggunakan phone disebabkan skrin phone tidak tentu arah. Apa yang ditekan, lain yang keluar. Dan kadang-kadang kita langsung tidak boleh menekan aplikasi yang ada dalam phone kita.
Bateri
Pelbagai punca menyebabkan bateri phone rosak. Antara sebabnya, anda sering menggunakan phone ketika phone anda sedang dicas. Selain itu, penggunaan yang berat seperti bermain games, menonton video atau mana-mana proses memuat turun yang memakan masa yang lama.

Sekiranya mempunyai phone yang kapasiti baterinya yang rendah, hal ini akan menyebabkan penggunaan optimum bateri akan menjadi semakin cepat habis. Selain itu juga, ia cenderung membuatkan phone anda akan lebih cepat rosak kerana anda akan sering ulang-alik untuk mengecas bateri phone anda apabila kehabisan.

REPAIR LCD DAN BATERI IPHONE DENGAN KAMI

kenapa perlu Tukar lcd

 • Skrin LCD atau skrin sentuh pecah
 • Retak, pecah atau rosak pada paparan dalaman LCD
 • LCD masuk air
 • Pressure skrin (disebabkan bateri kembung)
 • Boleh bagi kesan dekat motherboard kalau biarkan

Kenapa perlu ganti bateri

 • Bateri cepat panas
 • Bateri mengembung
 • Bateri tidak cukup power (menyebabkan hardware tidak boleh function)
 • Fon akan lagging kalau tidak tukar bateri
 • Cas bateri tak masuk
 • Bateri drain
PROMOSI HARGA LCD & BATERI

harga skrin LCD Iphone yang kami tawarkan adalah seperti berikut;

 1. iPhone 5 hingga iPhone 6 : rm89
 2. iPhone 7 hingga iPhone 8 : rm119
 3. iPhone 6+ : rm129
 4. iPhone 7+ : rm159

Harga bateri Iphone yang kami tawarkan adalah seperti berikut;

 1. iPhone 5 hingga iPhone 6+ : rm99
 2. iPhone 7 hingga iPhone 8+ : rm119

BOleh hubungi kami di:

MRFIX BANDAR BARU BANGI
(SMARTPHONE & MACBOOK REPAIR SPECIALIST)

No.50, Jalan 7/7A, Seksyen 7, Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi, Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)
Operation Hours: 10.00am – 9.00pm

WhatsApp