MRFIX - Baiki fon dan laptop

Samsung tab N5100 Battery Replacement: Mrfix Putrajaya.

Bacaan < 1 minit

Baru-baru ini, terdapat pelanggan kami yang datang ke mrfix membawa samsung tab miliknya yang sudah lama tidak digunakan. Katanya, tabnya sudah lama berada di stor, dan baru-baru ini, beliau kemas stor dan jumpa tab lama miliknya. Tapi malangnya, tab tersebut tidak boleh on, mungkin sebab tiada battery, namun lepas di cas dalam tempoh masa sejam ke 2 jam, tab tersebut masih belum boleh di on. Jadi selepas technician mrfix check, battery tab tidak lagi boleh digunakan, dan perlu membuat battery replacement for samsung tab N5100 milik beliau.

Jadi selepas technician membuat battery replacement untuk samsung tab milik beliau, serta monitor selama beberapa jam, maka samsung tab milik beliau sudah boleh di on dan berfungsi seperti biasa.

Kenapa perlu memilih MrFix? Rata – rata customer kami menyatakan bahawa kami merupakan kedai repair phone yang terbaik di kawasan Putrajaya. Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan perkhidmatan repair secepat 30 minit dan face to face, dapat pula dengan harga yang berpatutan. Memang trusted. Oleh itu, jika anda mempunyai masalah yang sama atau apa – apa masalah lain berkaitan device anda, boleh walkin sahaja ke mrfix untuk membuat battery replacement for samsung tab N5100.

SEKIRANYA KORANG ADA SEBARANG MASALAH ATAU PERTANYAAN, BOLEH DATANG KE MRFIX PUTRAJAYA.

🏪 MRFIX Putrajaya (Presint 8) – Smartphone & Macbook Repair Face2Face

A-6A 1st Floor, Blol A, Jalan Seluang P8/7, Presint 8,62250 Putrajaya, Selangor Darul Ehsan Landmark : Atas Speedmart 99

⏰Operation Hours : Isnin-Ahad(Setiap hari) 10.00am-9.00pm ☎️019-910 0531(admin) 📲Whatsapp 📍Waze

Website: MrFix