MRFIX - Baiki fon dan laptop

Sony Malaysia mengumumkan harga untuk Xperia 1 II dan Xperia 5 II

Bacaan 2 minit

1II.jpg

Pada bulan Ogos dan September, Sony Mobile secara serentak mengumumkan dua telefon Xperia baru iaitu Xperia 1 II (Mark Two) dan Xperia 5 II. Akan dikeluarkan pada bulan November dan Disember, Sony Malaysia secara senyap-senyap mengumumkan tanda harga tempatan rasmi – masing-masing RM4999 dan RM4099.

Jadi adakah anda akan mendapat freebies jika anda membeli salah satu daripadanya? Syarikat itu belum mendedahkan apa-apa di laman web mereka. Tetapi kami dapat menyusun semula spesifikasi dan ciri teknologi sekali lagi untuk menyegarkan ingatan anda. Bermula dengan Xperia 1 II, ia adalah telefon yang bercita-cita tinggi dengan chipset Snapdragon 865, paparan 6,5 inci 21: 9 CinemaWide 4K HDR OLED, 8GB RAM, penyimpanan UFS 256GB + memori luaran hingga 1TB melalui sokongan microSDXC, 4000mAh pek bateri, dan berjalan pada Android 10 di luar kotak.

https://youtu.be/EMqgyJjrY8k

 

Bagi Xperia 5 II, yang satu ini juga mempunyai chipset yang sama dan 8GB RAM. Terdapat dua pilihan storan yang berbeza – pilihan storan dalaman 128GB dan 256GB dan paparan OLEDnya menyokong kadar penyegaran sehingga 120Hz dan kadar pengambilan sentuhan 240Hz. Kedua-dua telefon ini mempunyai modul kamera belakang tiga yang rendah dan hanya sensor 12MP untuk setiap satu.

Apa pendapat anda mengenai harganya? Beritahu kami di komen di bawah dan nantikan berita teknologi yang lebih popular di Mrfix