Anda nak tukar bateri Iphone? kami disini nak share pasal bateri jenama Yoobao. Pernah dengar tak? apa kelebihan battery ni kan kan.

Untuk pengetahuan anda ia adalah bateri lithium-ion yang boleh dicas semula berkualiti tinggi, baik sebagai pengganti bateri asal Iphone anda yang rosak, usang atau hilang.
Bateri pengganti ini mempunyai mikrocip bersepadu yang dapat mengelakkan pengecasan berlebihan dan memanjangkan jangka hayat bateri. Harga berpatutan dengan kualiti yang sangat baik.
Memberikan kekuatan maksimum pada telefon pintar anda semasa anda dalam perjalanan.

nak tahu macam mana rupa Yoobao Battery? ha tengok gambar dibawah ni-

Battery Capacity

Dalam gambar kita boleh tengok bertapa bagusnya capasiti battery jenama Yoobao ni sebab dia increase sebanyak 30%, bukan sikit tu. Tetapi bateri ini hanya tersedia bermula dari Iphone 6 dan keatas

Warranty battery

Macam mana pulak dengan warranty bateri ni pulak kan? jarang risau di tempat kami memberi warranty selama 16 bulan. jadi kalau ada apa-apa masalah boleh datang ke tempat kami dalam tempoh 16 bulan. Alhamdullilah ramai pelanggan kami tidak ada lagi yang complain pasal bateri ni, semua puas hati 😁😁😁

Jadi apa lagi, kalau anda yang sedang membaca ni ingin menukar bateri Iphone yang baru, boleh la datang ke tempat kami.