Aish telefon ajak berenang pulak!! Tak boleh on pulak tu. Terus customer ni bawak ke pada kami. Selepas lakukan cucian pada motherboard kerana masuk air. Terus team kami cek tengok tengok LCD dan mic problem. Terus team kami bagitau customer tu terus customer tu kata tukar. Takkan lah nak cakap dengan orang kena jerit-jerit ganti baru. Terus team kami ganti baru terus hilang masalah yang berada di otak customer tersebut.

Gadgets anda pun ada masalah seperti ini???
Jom bawak berjumpa dengan kami di :-

MRFIX BANGI – SMARTPHONE & MACBOOK REPAIR SERVICES

SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI
(Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd)

No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)
Operation Hours : 10am-9pm
018-988 6531(admin)