CUSTOMER REPEAT REPAIR KEDAI KAMI!!
 
Untuk problem water damage ataupun apabila phone anda dimasuki air, Kami tidak mensyorkan anda untuk mengecas semula phone anda sama ada ia masih hidup atau sudah tidak boleh menyala. Jika telah masuk air, Segera lah bawa phone anda ke kedai berhampiran atau boleh ke CHAMO BANDAR BARU BANGI untuk troubleshoot dan membuat service water damage treatment.
.
.
Customer ini pernah datang ke kedai kami untuk baiki charging port miliknya sebelum ini, selepas sebulan dia datang semula untuk membaiki phone disebabkan phone jatuh dalam lopak air dan phone tidak boleh dihidupkan. Technician kami membuat pemeriksaan dan memberi cadangan pada beliau untuk membuat service water damage treatment dahulu untuk mengenalpasti masalah lain yang terdapat pada phone ini.
.
.
Selepas membuat water damage treatment, technician membuat checklist mengikut SOP yang disediakan dan dapati yang Phone miliknya mempunyai masalah LCD selepas jatuh di dalam air. jadi kami mencadangkan untuk menukar LCD yang baru agar phone boleh digunakan seerti sedia kala. Selepas mendengar pejelasan kami, Beliau berkata “BUAT JE DIK, JANJI PHONE ABANG SIAP DAN BOLEH GUNA”
.
.
 
SEKIRANYA ANDA INGIN MENGHANTAR KEPADA KAMI MRFIX BANGI.
 
SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI
 
No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)
Operation Hours : 10am-9pm
019-910 0531(whatsapp)