WATER DAMAGE TREATMENT Xiaomi Mi A1

WATER DAMAGE TREATMENT Xiaomi Mi A1

 

WATER DAMAGE TREATMENT Xiaomi Mi A1. Bila phone anda sudah dimasuki air, mesti anda mengalami situasi yang cemas ☹️. Lagi-lagi phone tersebut digunakan untuk kegunaan harian dan urusan tertentu😞. Confirm trus terfikir nak beli yang baru terus 😱. Tapi sabar dahulu tuan-tuan, puan -puan semua. Anda tidak perlu gelabah apabila phone anda dimasuki air, Boleh terus datang ke MRFIX BANGI untuk membuat water damage treatment. Insyaallah phone anda boleh diselamatkan.

Seperti anda lihat, phone di atasjuga iaitu Xiaomi Mi A1 telah dimasuki air hujan ketika pemilik phone dalam perjalanan hendak pergi menghantar makanan (FoodPanda) kepada customernya. Selepas mendapati phone miliknya ada kesan air, terus beliau datang ke mrfix bangi untuk membuat permeriksaan pada phone miliknya.

Selepas technician membuat phone tersebut, memang terdapat kesan air pada plate motherboard. Kami menasihatinya untuk membuat treatment water damage ini bagi mengelakkan masalah lain yang akan berlaku pada hari akan datang. Selepas mendengar penjelasan kami, dia bersetuju untuk membuat treatment water damage pada phone itu.
________________________________________________________________________________________________________________

Hai, Selamat pagi semua, mari ke kedai kami MRFIX Bangi di seksyen 7 Bandar Baru bangi. Kami boleh memulihkan kerosakkan phone anda. Untuk kerosakkan LCD dan bateri kami boleh siapkan dalam masa 30 – 40 minit.
_________________________________________________________________________________________________________________

Tidak rugi baiki di kedai kami, kami bagi servis yang terbaik dan juga barang yang berkualiti. Boleh datang repair di kedai MRFIX Bandar Baru Bangi.

SEKIRANYA ANDA INGIN MENGHANTAR KEPADA KAMI MRFIX.

SEKSYEN 7, BANDAR BARU BANGI

(Dimiliki oleh – MrFix Technologies Sdn Bhd)

No.50,Jalan 7/7A,
Bandar Baru Bangi,
43650 Bangi
Selangor Darul Ehsan
Landmark : JPJ Bangi (Blok Tengah)
Operation Hours : 10am-9pm
019-910 0531(whatsapp)